Obsah -








Objednávky e-mailem: info@game3d.cz


Osobní údaje

Provozovatel této internetové prodejny www.game3d.cz , společnost KRYOBYTE s.r.o. se zavazuje, že vaše osobní údaje budou dle zákona přísně chráněna a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi, jak určuje zákon. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat.

Vaše osobní data jsou důvěrná a jako třetí osobě jsou poskytována jen obchodním partnerům jako jsou například banky nebo společnosti vydávající platební karty a to jen v rámci konkrétní platby či jiné finanční operace. Třetím osobám nebo veřejnosti je poskytována pouze souhrnná statistická informace o zákaznicích, návštěvnosti, frekventovanosti nákupů, obratu a podobně. Tato statistika však ale neobsahuje žádnou informaci, která by vedla k identifikaci některého ze zákazníků.

V případě registrace nám dáváte automaticky souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

Odesláním objednávky souhlasíte se zpracováním vašeho emailu k marketingovému zpracování a dáváte společnosti M.A.B. RECORDS s.r.o. souhlas se zasíláním informací o stavu objednávky a se zasíláním reklamního sdělení v souladu se zákonem č. 480/2004 Sb. na tento email. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat výhradně a pouze na adrese
http://www.game3d.cz/mailer.aspx, nebo písemnou žádostí doručenou na adresu společnosti poštou nebo osobně.

Společnost KRYOBYTE s.r.o. prohlašuje, že Vaše osobní údaje jsou zpracovány v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů




Obsah -

Zboží bylo přidáno do košíku.